Disseny de prototips a Manresa | Disseny de motlles a Manresa | Motlles per a fusió | Models per a fusió

Disseny en 2D i 3D de prototips per a fusió

A MAC-MODEL dissenyem el motlle per a la peça que vostès necessiten. Treballem amb tot tipus de sèries.

Dissenys per ordinador

A MAC-MODEL ens dediquem al disseny i fabricació de motlles a Manresa. Es tracta de motlles i prototips dirigits al sector de l'automoció (i uns altres sectors productius) que posteriorment els utilitzaran per a la fabricació d'unes determinades peces.

Oferim un servei integral, que es contracta segons les necessitats dels nostres clients:

  • El client ens porta un prototip o disseny i nosaltres fabriquem el motlle seguint les seves indicacions

  • El client ens demana que ens encarreguem del disseny (2D i 3D) del motlle i nosaltres fem el disseny, presentació del mateix, rectificacions que siguin necessàries i posterior fabricació

  • El client ens porta la peça, fabriquem un motlle a mida i l'hi lliurem

Per suposat, en tot moment seguim les seves indicacions i podem fer els canvis que ens demanin. La nostra principal prioritat és que obtinguin exactament el prototip o motlle que necessiten i que puguin continuar amb la seva activitat productiva. A més, també treballem pel sector de la vàlvula, de l'acer i del ferro.

Totes les sèries, totes les mides i tots els materials

A MAC-MODEL fem motlles des de zero o partint d'un disseny o una peça física. Treballem amb totes les dimensions, arribant a fabricar peces d'un màxim de 2 x 1,2 metres, que és el que ens permeten les nostres màquines.

Si estan buscant a una empresa especialitzada en el disseny de prototips a Manresa han trobat el lloc més apropiat: MAC-MODEL. Truqui'ns al 93 874 17 30 i li donarem tota la informació que ens sol·liciti.