Motlles per a fusió | Models per a fusió | Motlles per a fusió | Models per a fusió

Fàbrica de motlles i models per a fusió a Manresa

Motlles | Models | Prototips

132978_131875_moldes_fundicion_modelos_fundicion.jpg

Els donem la benvinguda a la pàgina web de MAC-MODEL i els convidem a conèixer tots els detalls de la nostra companyia. Som una empresa dedicada en exclusiva al disseny i fabricació de motlles per a fusió, prototips, útils, coquilles, matrius i utillatges (fabricació CAD/CAM).

Motlles per a peces del sector de l'automoció

La nostra és una activitat manual, recolzada en utillatges, equips i eines d'última tecnologia. Estem molt afermats en el sector, gràcies als més de 25 anys de trajectòria professional que tenim (vam començar a treballar a 1985), i garantim als nostres clients la serietat i professionalitat que demanden. Hem passat de fer els motlles de manera completament artesanal a comptar amb les millors màquines del moment, que ens permetem desenvolupar treballs únics i punters.

132978_131878_la-foto-1.JPG

El principal sector al qual ens dirigim i del qual rebem gran part dels treballs és el de l'automoció. Ens truquen empreses de fusió que necessiten un motlle per a la fabricació d'una peça. A MAC-MODEL oferim solucions personalitzades, adaptades a les seves necessitats; fem petites sèries, des d'un motlle en endavant.

Professionalitat, tecnologia i rapidesa, principals valors

La professionalitat dels operaris i l'experiència acumulada en tots aquests anys d'activitat ens permet oferir un servei ràpid i eficient. Els presentem el treball en el menor temps possible i respondrem a tots els seus dubtes, problemes i qüestions que ens plantegin.

MAC-MODEL, la seva empresa de confiança