Dr Ferrán, 8 - Manresa, 08243, Barcelona

938741730

Disseny de prototips a Manresa

Els nostres prototips són únics per a cada empresa. Demana’ns el que vulguis i ho desenvoluparem només per a tu

Disseny de prototips per la fusió a ManresaA Mac - Model estem especialitzats, des de fa més de 30 anys, en el disseny de prototips per la fusió a Manresa. Això vol dir que ens encarreguem del disseny (de principi al final) del teu prototip, seguint al peu de la lletra les teves indicacions i proposant-te les millores si ho veiem necessari. El nostre servei és completament integral, de manera que no hauràs de preocupar-te per res.

Fabricació de prototips a Manresa

Normalment el procés comença amb una presa de contacte amb el client, on ens expliquis tots els detalls del que necessites. En aquest pas hi ha dues opcions: o que ens proporcionis el disseny o prototip que ja té fet; o que ens encarreguis el disseny de la peça (pot ser en 2d o en 3D) i fem les rectificacions que siguin necessàries fins a aconseguir justament el que necessites i li ho lliurem. Si creus que has de necessitar aquesta mateixa peça en un futur, el millor és que ens encarreguis un motlle, per així poder disposar d’ell sempre que ho requereixis i estalviar temps en el procés.

A Mac - Model treballem, majoritàriament, per al sector de l’automoció, que utilitza els nostres prototips i motlles per la fabricació posterior de les seves peces. La principal prioritat en la qual basem la nostra forma d’executar és que els nostres clients obtinguin el prototip o motlle exacte que necessiten, que els permetrà continuar amb la seva activitat productiva al més aviat possible.

ELS NOSTRES DISSENYS

Fem motlles des de zero o a base d’un disseny o una peça física. Treballem amb totes les dimensions, arribant a fabricant peces d’un màxim de 2 x 1,2 metres, que és el que ens permeten les nostres màquines actualment.

SECTORS D’ACTIVITAT

A Mac- Model treballem per a pràcticament tots els sectors i àrees d’activitat que existeixen en el mercat, destacant la nostra presencia en el sector de l’automoció, vàlvules, acer i ferro.

VULL DEMANAR PROTOTIP A MAC - MODEL