Dr Ferrán, 8 - Manresa, 08243, Barcelona

938741730

Fàbrica de motlles a Manresa

La nostra fàbrica de Manresa està especialitzada en la realització de motlles i prototips per la fusió

Fàbrica de motlles a ManresaNecessites que una empresa professional fabriqui el motlle de la peça que la teva màquina requereix? Estàs pensant a oferir un nou article i necessites el prototip que serveixi de mostra? Si ets el responsable de la presa de decisions tècniques de la teva empresa i ara mateix estàs en procés de recerca d’una companyia fabricant de prototips, peces o motlles, deixa de mirar perquè per fi has localitzat el que buscaves. A la nostra fàbrica de motlles a Manresa t’oferim, en exclusiva, motlles per la fusió, prototips, útils, conquilles, matrius i utillatges de tota classe, realitzats amb la tècnica Cad - Cam o 3D.

A Mac - Model fabriquem tota classe els motlles prototips amb les últimes tecnologies del sector. A més, comptem amb un personal molt seriós, experimentat i preparat, que desenvoluparà el treball seguint les teves indicacions. A més, intentem mantenir-nos informats de les tècniques que van sorgint, així com de les màquines noves que apareixen en el nostre sector.

L’activitat que desenvolupem a Mac - Model des de 1985 consisteix en una barreja de les tècniques manuals més tradicionals amb el suport de les tecnologies més noves del sector. Al principi de la nostra activitat les tasques eren molt més manuals i ara la maquinària ens ha permès ser més concisos, concrets i poder fabricar productes que s’adapten per complet a les necessitats dels nostres clients. Posa’t en contacte amb nosaltres ara mateix i demana’ns el que necessitis, farem un pressupost previ i t’informarem de tots els detalls del procés. Des del primer moment et garantim la màxima serietat i professionalitat, amb la garantia d’una empresa amb més de 30 anys en el sector.

Fabricació de prototips en petites sèries

Encara que podem treballar per a pràcticament tots els sectors productius i empresarials que existeixen a Espanya hi ha un en el que tenim una presència més destacada: el de l’automació. La nostra fàbrica de motlles a Manresa sempre t’oferirà solucions personalitzades, independentment del nombre de productes que necessites (podem fer des d’un motlle fins al número que necessites).

DESITJO DEMANAR UN PRESSUPOST PER A UNA PEÇA