Qui som?

La nostra fàbrica de Manresa està especialitzada en la realització de motlles i prototips per a fosa

Necessites que una empresa professional fabriqui el motlle de la peça que la teva màquina requereix? Estàs pensant oferir un nou article i necessites el prototip que serveixi de mostra? Si ets el responsable de la presa de decisions tècniques de la teva empresa i ara mateix estàs en procés de cerca d'una companyia fabricadora de prototips, peces i/o motlles, deixa de mirar perquè per fi has localitzat el que buscaves. En nostra fàbrica de motlles a Manresa te ofrecemos, en exclusiva, moldes para fundición, prototipos, útiles, coquillas, matrices y utillajes de todo tipo, realizados con la técnica Cad – Cam o 3D.


Experiència

Fabriquem tots els motlles i prototips amb les últimes tecnologies del sector. A més, comptem amb un personal molt seriós, experimentat i preparat, que desenvoluparà el treball seguint les teves indicacions al peu de la lletra.

Tecnologia

Al principi de la nostra activitat les tasques eren molt més manuals i ara la maquinària ens ha permès ser més concisos, concrets i poder fabricar productes que s'adapten per complet a les necessitats dels clients.

Automoció

Encara que podem treballar per a pràcticament tots els sectors productius i empresarials que existeixen a Espanya hi ha un en el qual tenim una presència més destacada: el de l'automoció. Demana'ns pressupost avui mateix.


MAC MODEL, S.L.

Confia en nosaltres i deixa en mans dels nostres professionals el disseny i fabricació del prototip per a la peça que necessites. Més de 30 anys d'experiència avalen la nostra labor en el sector.

  •  Motlles per a peces
  •  Disseny de prototips
  •  Models per a fosa
  •  Totes les grandàries i sèries

Què fem

Consulta les nostres seccions destacades

Prototips

Els nostres prototips són únics per a cada empresa. Demana'ns el que vulguis i ho desenvoluparem només per a tu

Maquinària

En Mac – Model disposem de les màquines més modernes per a fabricar motlles i prototips a Manresa

Productes

En Mac – Model fabriquem diferents tipus de utilajes adaptant-nos a les necessitats necessàries per a la peça.© 2024 -UX Design by  Maxminterm

caCA